Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Työ rauhan ja turvallisuuden puolesta: Kiinnostaako työskentely YK:ssa? - Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa : Ajankohtaista : Ulkoministeriö tiedottaa

SUOMEN PYSYVÄ EDUSTUSTO EUROOPAN UNIONISSA

Avenue de Cortenbergh 80, B-1000 Bruxelles, Belgique
Puh. +32-2-287 8411
S-posti: sanomat.eue@formin.fi
English | Suomi | Svenska | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Lehdistötiedotteet, 2.5.2012 | Ulkoministeriö

Työ rauhan ja turvallisuuden puolesta: Kiinnostaako työskentely YK:ssa?

Tiedote 102/2012
2.5.2012

Tietoisku YK:n urajärjestelmästä ja hakuprosesseista järjestetään Turussa ja Tampereella 7. toukokuuta sekä Helsingissä 8. toukokuuta.

Yhdistyneet kansakunnat, sen rahastot, ohjelmat ja erityisjärjestöt ovat maailmanlaajuisesti toimiva työnantaja, joka keskittyy moniin keskeisiin kysymyksiin, niiden joukossa muun muassa kestävä kehitys, ympäristö, pakolaiset, hätäapu, ihmisoikeudet, HIV/AIDS, terrorismin vastainen taistelu, aseriisunta ja -valvonta.

YK:n sihteeristö ja erityisjärjestöt hakevat nyt suomalaisia asiantuntijoita erilaisiin keskitason tehtäviin. Hakijoilta toivotaan noin 5-15 vuoden työkokemusta muun muassa seuraavilta aloilta: oikeus ja oikeusvaltion kehittäminen, terveys mukaan luettuna lisääntymisterveys ja ravitsemus, sosiaalisektori mukaan luettuna naisiin kohdistuvan väkivallan torjuminen, ihmisoikeudet, vesi ja sanitaatio, koulutus ja opetus, henkilöstöhallinto, taloushallinto ja -suunnittelu, tekninen sektori. YK:n järjestöt etsivät päteviä ja hyvin motivoituneita henkilöitä, jotka uskovat YK:n tavoitteisiin ja rooliin ja jotka ovat valmiita työskentelemään erilaisissa kansainvälisissä tehtävissä

YK:n sihteeristön, YK:n kehitysohjelman (UNDP), YK:n lapsirahaston (UNICEF) ja YK:n väestörahaston (UNFPA) edustajat vierailevat Suomessa 7.-8. toukokuuta ja kertovat YK:n tarjoamista tehtävistä ja urajärjestelmän rakenteesta. He antavat myös lisätietoja menestyksekkään työhakemuksen laatimisesta ja valmistautumisesta YK:n järjestämiin työhaastatteluihin. Lisäksi edustajat vastaavat osallistujien kysymyksiin. Tilaisuuden ovat avoinna kaikille, ja niiden kieli on englanti.

Turussa tilaisuus pidetään maanantaina 7. toukokuuta kello 10-12.30 Turun yliopiston tiloissa, Assistentinkatu 7, Sali PUB 2.

Tampereella tilaisuus pidetään maanantaina 7. toukokuuta kello 16-18.30 Tampereen yliopiston tiloissa, Linnakiinteistö Kalevantie 5, Sali LS K 113.

Helsingissä järjestetään tiistaina 8. toukokuuta kaksi tilaisuutta kello 9-12 ja kello 15-18 ulkoministeriön viestintä- ja kulttuuriosaston tiloissa, Kanavakatu 3 C. Helsingissä pidettäviin tilaisuuksiin pyydetään ilmoittautumaan etukäteen sähköpostiosoitteeseen pol-50@formin.fi

 

Tulosta

Tämä dokumentti

Päivitetty 2.5.2012


© Suomen pysyvä edustusto EU:ssa, Bryssel | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot