Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Uusi edustustonpäällikkö Suomen Nato-edustustoon ja uusi COPS-edustaja - Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa : Ajankohtaista

SUOMEN PYSYVÄ EDUSTUSTO EUROOPAN UNIONISSA

Avenue de Cortenbergh 80, B-1000 Bruxelles, Belgique
Puh. +32-2-287 8411
S-posti: sanomat.eue@formin.fi
English | Suomi | Svenska | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Uutiset, 24.4.2015 | Ulkoministeriö

Uusi edustustonpäällikkö Suomen Nato-edustustoon ja uusi COPS-edustaja

Tasavallan presidentti on esittelyssään perjantaina 24.huhtikuuta määrännyt ulkoasiainneuvos Piritta Asunmaan Brysselissä Pohjois-Atlantin liitossa (NATO) olevan erityisedustuston päällikön tehtävään 1.9.2015 lukien.

Piritta Asunmaa

Piritta Asunmaa toimii tällä hetkellä Suomen edustajana EU:n poliittisessa ja turvallisuusasiain komiteassa (COPS) Brysselissä. Hän on työskennellyt Nato-edustustossa aiemmin vuosina 2005–2009.

Lisäksi hänellä on kokemusta muun muassa Washingtonin ja Pariisin suurlähetystöistä. Kotimaassa hän on työskennellyt mm. ministeriön viestintä- ja kulttuuriosaston apulaisosastopäällikkönä sekä ulkoministerin virkamiessihteerinä. Asunmaa on tullut ulkoministeriön palvelukseen vuonna 1992. 

Sofie From-Emmesberger

Ulkoasiainneuvos Asunmaan seuraajaksi Suomen edustajaksi EU:n poliittiseen ja turvallisuusasiain komiteaan on määrätty 1.9. 2015 lukien ulkoasiainneuvos Sofie From-Emmesberger. Hän toimii tällä hetkellä Nairobin-suurlähetystön päällikkönä.

Tulosta

Tämä dokumentti

Päivitetty 24.4.2015


© Suomen pysyvä edustusto EU:ssa, Bryssel | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot