Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Assistenttiharjoittelijaksi Suomen EU-edustustoon Brysseliin - Coreper II - Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa : Ajankohtaista : Työpaikat EU-edustustossa

SUOMEN PYSYVÄ EDUSTUSTO EUROOPAN UNIONISSA

Avenue de Cortenbergh 80, B-1000 Bruxelles, Belgique
Puh. +32-2-287 8411
S-posti: sanomat.eue@formin.fi
English | Suomi | Svenska | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Avoimet työpaikat, 30.1.2018

Assistenttiharjoittelijaksi Suomen EU-edustustoon Brysseliin - Coreper II

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa hakee assistenttiharjoittelijaa Brysseliin Coreper II -sektorille. Harjoittelu Suomen pysyvässä EU-edustustossa tarjoaa erinomaisen näköalapaikan Suomen valtionhallintoon sekä EU:n päätöksentekoon ja ajankohtaisiin asioihin.

Työharjoittelussa on mahdollista perehtyä monipuolisesti edustuston laajaan tehtäväkenttään ja päästä avustamaan vaihtelevissa ja haastavissa työtehtävissä. Suomen pysyvä edustusto Euroopan Unionissa (EUE) ajaa Suomen etuja EU:n päätöksenteossa hallituksen ohjeiden pohjalta sekä raportoi ja välittää tietoa Suomeen. EUE edustaa Suomen hallitusta Euroopan unionin neuvostossa virkamiestasolla (työryhmät, komiteat, pysyvien edustajien komitea Coreper).

Harjoittelija sijoittuu Coreper II –sektorille, johon kuuluvat mm. ulkosuhteet, talous- ja rahoitusasiat sekä oikeus- ja sisäasiat.  Harjoittelija työskentelee kyseisen sektorin assistenttien ohjauksessa ja avustaa eri ministeriöiden lähetettyjä virkamiehiä. Työnkuvaan kuuluu mm:

 - erilaisten tilaisuuksien ja kokousten käytännön järjestelyt (kutsut, yhteydenpito catering-yritysten kanssa jne.)

- tapaamispyynnöt

- virkamatkajärjestelyt

- asiakirjaliikenteen hallinta Suomen ja EU-instituutioiden välillä

- muut hallinnolliset tukitehtävät.

Edellytämme harjoittelijalta erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, ranskan kielen tuntemus sekä muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Harjoittelijan toivotaan olevan oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen sekä innokas oppimaan uutta.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi. 

Harjoittelujakson pituus on 5 kuukautta ja aloitusajankohta 01.08.2018 tai sopimuksen mukaan, kun henkilöturvallisuusselvitys on tehty.

Edellytyksenä harjoittelupaikalle on oppilaitoksen rahoitus koko harjoitteluajalle.

Lisätiedot Katja Kauttu, assistentti, talous- ja rahoitusasiat, katja.kauttu@formin.fi, puh. +32 (0)2 28 78 491.

Hakemukset ansioluetteloineen viimeistään 28.02.2018 sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi.eue@formin.fi.

Tulosta

Päivitetty 30.1.2018


© Suomen pysyvä edustusto EU:ssa, Bryssel | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot