Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Avoin tehtävä: Kiinteistö- ja virastopalveluvastaava - Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa : Ajankohtaista

SUOMEN PYSYVÄ EDUSTUSTO EUROOPAN UNIONISSA

Avenue de Cortenbergh 80, B-1000 Bruxelles, Belgique
Puh. +32-2-287 8411
S-posti: sanomat.eue@formin.fi
English | Suomi | Svenska | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Avoimet työpaikat, 5.2.2018

Avoin tehtävä: Kiinteistö- ja virastopalveluvastaava

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa / Suomen Brysselin-edustustojen yhteishallinto hakee palvelukseensa kiinteistö- ja virastopalveluvastaavaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen 19.03.2018 tai sopimuksen mukaan, kun henkilöturvallisuusselvitys on saatu.

Päätehtäviä ovat: 

  • kansliatilojen ja virka-asuntojen huolto- ja korjaustöiden suunnittelu ja koordinointi, kilpailuttaminen, hankinta ja seuranta
  • suurlähettilään virka-asunnon talonmiehenä toimiminen
  • kansliatilojen huoltoyhtiön yhdyshenkilönä toimiminen
  • kiinteistöjen ja asuntojen pienet huolto- ja korjaustyöt
  • asuntojen kuntoarviot.

Tehtävässä edellytetään kokemusta kiinteistöasioiden hoitamisesta sekä kykyä toimia useiden eri sidosryhmien kanssa belgialaisessa toimintaympäristössä. Kiinteistö- ja virastopalveluvastaavan on kyettävä hoitamaan asioita englannin kielellä. Suomen, ranskan ja hollannin kielen taito luetaan eduksi. Edustusto tarjoaa mahdollisuuden kielikoulutukseen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää omatoimisuutta, paineensietokykyä, hyviä yhteistyötaitoja, mahdollisuutta joustaa työajoissa sekä käytännön organisointitaitoja. Tehtävään sisältyy myös iltatyötä.

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin-edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallisena työskentelypaikkana on Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta supo.fi.

Lisätiedot työsuhteen ehtojen osalta hallintopäällikkö Anu Vuori-Kiikeri, puh. +32 2 28 78 503, anu.vuori-kiikeri@formin.fi ja työtehtävien osalta tiiminvetäjä Minna Wikman, puh +32 2 28 78 521, minna.wikman@formin.fi.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään lähettämään viimeistään 12.02.2018  sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi.eue@formin.fi.

Tulosta

Päivitetty 5.2.2018


© Suomen pysyvä edustusto EU:ssa, Bryssel | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot